Przystawki

Wakame
Sałatka z wodorostów z dodatkiem sezamu.
7 zł

Sajgonki z łososiem
Lekkie sajgonki zawinięte w papier ryżowy ze świeżym łososiem, ogórkiem, awokado, sezonowymi warzywami i sosem mango własnej produkcji.
16 zł

Tatar z łososia
Tatar ze świeżego łososia, marynowanego
z dodatkiem shichimi, podawany
z kawałkami awokado i prażonym porem.
25 zł

Tatar z łososia zawinięty z awokado
Tatar ze świeżego łososia, marynowanego
z dodatkiem shichimi zawinięty w plasterki awokado.
29 zł

Edamame
Pikantna zielona fasolka w japońskim stylu.
12 zł

Tuńczyk w sezamie
Delikatnie podpieczone sashimi z tuńczyka
w posypce z sezamu serwowane z prażonym porem
i zielonym ogórkiem.
25 zł

Ośmiornica
Pikantna gotowana ośmiornica w japońskim stylu
(serwowana na zimno).
17 zł